Agenda

17 t/m vrijdag 26 oktober 2018: Tiendaagse ontdekkingsreis naar Palestina en Israël

van woensdag 17 t/m vrijdag 26 oktober 2018
Bekijk hier de flyer.

Achter het nieuws, voorbij de muren
Een reis waarbij je verder kijkt …

De reis wordt georganiseerd in samenwerking met het Arabisch Onderwijscentrum (AEI) in Palestina en met Nes Ammim (een Duits-Nederlands centrum in Israël). In het reisprogramma komen deelnemers in Palestina en Israël in gesprek met mensen van allerlei slag over recente politieke ontwikkelingen en het religieuze en sociale leven in beide landen. Een bijzondere  focus zal het dagelijks leven van lokale gemeenschappen zijn.

Deelnemers zullen een beter begrip verwerven van de politieke situatie in het gebied, het  religieuze land- schap en de dynamiek tussen seculiere en religieuze levensstijlen.

Tijdens de reis zullen we logeren bij gastgezinnen in Bethlehem en in het gastenverblijf in Nes Ammim. We reizen door een groot deel van Palestina en Israël, waarbij we het land goed kunnen verkennen. Natuur- lijk bezoeken we ook bekende plaatsen als Jeruzalem, het Meer van Galilea, Hebron, etc.

De kosten voor de reis bedragen ongeveer € 1.400 (afhankelijk van het aantal personen), maar daar zit dan ook alles (eten, drinken, vervoer, entree) in. Natuurlijk komen uw persoonlijke uitgaven erbij.